Borlänge

Idag var jag och Gustav med mamma till Borlänge. Det var trevligt att komma ut lite. Jag köpte två baströjor, två t-shirts och två skarfar. Gustav fick ett par utebyxor och skor. Sen när jag tyckte att jag shoppat klart så var vi in Gina Tricot, mamma skulle köpa en tröja. Då fick vi syn på en tunika som låg på disken. Det visade sig att den kostade 199:- men skulle hängas ut på rea för 49 :- så den köpte jag också. Bra fynd. Emil pch jag var ner på stan när han kom hem från jobbet. Han köpte en tröja och en t-shirt för sitt presentkort som han fick i lördags när han fyllde år. Så nu har vi handlat lite nytt, det händer ju inte så ofta i vårat hem.

I helgen som kommer ska jag och Emil bo på hotell i Karlstad från fredag till söndag. Gustav ska vara hos mormor och morfar. Vi ska äta gott och sooovaa!!! =) Det känns så konstigt att vara borta från Gustav så länge men det kommer säkert gå bra, han har det så bra hos mina föräldrar.
Vi ska på IKEA och köpa nya möbler till lillkillens rum. Jag sålde byrån som vi hade på hans rum, den va så stor. Vi ska köpa en mindre och något att förvara leksakerna i.

Nu ska jag plocka undan och lägga mig. Hej

1 års dagen

Vi hade en väldigt bra dag igår med besök av Milton med familj, mamma, pappa, bror och mormor.
Lite kort:


Första paketet på morgonen(en pekbok)


Två tårtor (vänster gräddtårta, höger mjölkfri till Gustav )


Gustav fick en eltandborste av sin mormor, morfar, morbror och den fina fåtöljen(som katten har hårat ner)



Gustav fick också ett mjukisfår, med en ficka i magen, för pyjamasen=) (av gammelmormor)
Tack för de fina presenterna!

Ofattbart

Idag fyller våran underbara Gustav ett år!
Vi älskar dig!

Om cirka 20 minuter för ett år sedan kom han ut.
(Bilder från dagen kommer senare)

Irriterad

på mina grannar. Men idag ska vi iallfall ner på Villgott och träffa Jonna och Samuel. Ska bli skönt att komma ut lite. Sammanfatting av de dagar som gått. 70 års kalas i Grängesberg. Köpte nya skor till Emil men de var för stora så vi ska byta de. Gustav dissar vällingen totalt och vill just inte äta på dagarna heller. Kort och gott...

Lite nya bilder:


Han klättrade upp i soffan själv och skyndade sig till databordet.

Gustav var supernöjd och skrattade hela tiden när vi var och handla =)

Lillkillen äter ett ägg själv. Världens underbaraste son!

...

Ursäkta de dåliga uppdateringarna. Har inte haft tid.

Dagarna har bestått av två kalas i helgen och sen spenaderade jag och Gustav en natt i Fredriksberg. Sen har vi varit i Borlänge med Gustavs faster och fördrivit en dag i butiker. Handlade ingenting dock, det var bara skönt att komma iväg.

Idag har jag och Gustav varit på stan med Anna och Elin, vi lunchade på Villgott.(Tack för en trevlig dag, det behövdes) Sen gick jag och Gustav till ABB och mötte morfar och tog sällskap med honom hem, och så gick vi hem. En riktig promenaddag vart det, såå skönt.

Lillkillen har fått prickar på magen igen fast vi inte ger nå mjölkprodukter överhuvudtaget. ??????? Är han inte allergisk mot mjölk? Drygt allt börjar bli, när man inte vet något. Så nu sover han dåligt IGEN! Vaknar ca 5 ggr per natt och bara gråter. Sen har man ju inte de bästa grannarna heller, som knackar i väggen när han gråter. Tror de inte att jag gör allt jag kan för att trösta honom, det är ju inte så att jag vill att han ska vara ledsen. Jag blir så irriterad. När de knackar blir jag jätte stressad och det hjälper ju inte när jag försöker trösta honom, för då känner han att jag inte är lugnt. Jag sitter och retar upp mig när jag skriver om det!! Jag kan inte göra mer än vad jag gör. Emil hjälper ju till fast han ska upp och jobba. Och jag känner att jag inte ska behöva ursäkta mig heller, det är inget jag kan rå för... Jag vet ju inte varför han blir så ledsen. Ååå Nog tjatat om det, jag blir bara arg.

Nu ska jag lägga mig. Godnatt.

En vanlig dag

Idag blir det bara lugnt. Emil har åkt till jobbet. Gustav och jag var vakna mellan 5 och 7 imorse men somnade vi om. Gustav sov til 10 men inte jag. Vi fick besök av en gammal vän till Emil och hans tjej. Vi åt lite frukost och snacka skit.

Gustav är så pappig. Det är bara pappa som gäller. Så när Emil gick imorse så vart Gustav jätte ledsen. Snacka om att man känner sig värdelös. Men det går väl över.
Gustav har börjat rata vällingen på kvällen, eller ja överhuvudtaget. Han dricker inge välling alls. Konstigt... Han vill inte ha juice på natten heller. Så han äter inget mellan kvällsmaten och frukost, och det kan bli väldigt lång tid emellan men men.

Nu ska jag leka lite med min son. Hörs!

Bilbarnstol

Någon som är intresserad av eller vet någon som vill köpa en bilbarnstol?


(Bild lånad av Akta)

Akta graco Logico S
Våran är svart och grå.

Ojdå

Ursäkta stavfelen i förra inlägget men ni förstår nog ändå!

Familjen sjuk

Det är vi det! Men Gustav är på bättringsvägen. Idag har han faktiskt ätit lite. Emil är sjukskriven för han är slutkörd. Kul, han är 28 år! Men jag är frisk, peppar peppar.
Igår bjöd vi ner grannarna på mat. Alltid lika trevligt. Men vi glömde yatzyt =)
Just nu ligger lillkillen och sover, så jag passar på att sitta här en stund. Har inte funnits så mycket tid för det de senaste dagarna. Snart fyller Gustav ett år. Det går ju så fort. Man glömmer ju bort hur det var när han var när han va nyfödd.

Tänkte lägga upp några nytagna bilder:


Gustav äter själv och det faktiskt bra!



Här står han och beundrar sig själv i spegeln och pussar lite


Lillkillen är helt utslagen, sjuklingen

Ett STORT tack till Gustavs mormor och morfar!

RSS 2.0