Glada dagar

Gustav är i världens härligaste ålder, bara pratar och är så nöjd. Han har börjat tagit lite småsteg ibland. Han dansar hela tiden =). Men idag vart jag mindre glad när han rev sönder tapeten i hallen. Men den var dock lite trasig men inget man tänkte på. Som tur var har vi tapetrullar kvar så det är lugnt.
Ikväll ska vi på cirkus, får se hur det går =)

Imorgon kommer Jonna och umgås hela dagen. Tänkte kanske gå ner på stan och skriva in mig på Arbetsförmedlingen för det börjar väl bli dags för det.
Nu ska jag laga lite mat tills mannen kommer hem, fiskpinnar och mos, snabblagat =) Gustav får potatis pga mjölkallergin.

Hej

Bilder

Nu har ännu en vecka gått. Det går så fort. Igår var vi på 30 års kalas, jag och Emil. Gustav sov hos mormor och morfar. Det var så skönt att få sova ut i morse. Sen hämtade vi lillkillen vid två. Nu är vi hemma men han sover. Emil har åkt och spela trummor med "bandet". Så nu ska jag lägga mig på soffan och slappa lite. En lugn dag som vanligt.
Lägger in lite bilder från mobilen.



Sitter utanför porten i det fina vädret, allting är ju så intressant!


Här har han ätit cocosboll hos mormor och morfar


Gustav gungar och leker i sandlådan. Milton och Linda var också med men finns inte på kort.

Dagarna går

Här händer inte så mycket just nu. Har varit jätteförkyld med bihålsinflammation och feber. men nu är jag pigg igen. Våran underbara son har börjat tagit något steg då och då. Tiden går så fort.
Nu är det äntligen varmt ute. Valborg spenderades hos mina föräldrar, de var dock inte hemma. Jag bjöd dit våra grannar på god mat och lite spel. Väldigt trevlig.

Igår gick jag ut med Emils syster Carro och Linda. Tack för det tjejer! Det behövdes lite skratt.

VI HAR FÅTT EN DAGISPLATS!! Så skönt att slippa oroa sig för det med tanke på att jag ska jobba hela sommaren.

Snabbsammanfatting av ett par dagar blev det. Sen dröjer det väl någon vecka igen

RSS 2.0