Vila i frid


.

Min saknade vän Jimmy Bäckman
Gittan Göran och alla andra. Alla tankar till er!

Pissig måndag

Dålig start på veckan måste jag få säga.
Dagen började ganska bra faktiskt,  vid 14.00 kom pappa och hämtade mig och Gustav. Jag skulle till tandläkaren och laga hål =(. Gustav och pappa gick runt på stan och fördrev tiden så länge. Ett litet hål hade jag som har gjort så ont de senaste dagarna. Men det vart ju ganska billigt (??) 690 :-
Sem gick jag upp på stan med Gustav och hittade lite kläder till honom. Sen gick jag hem, ringde till Emil. Då berättar han att han är på polisstationen för någon har (under dagen) kört på våran bil, när den stod i Grängesberg. Emil parkerar där varje dag sen åker han med arbetskompisarna därifrån till Kopparberg. Men den som har kört på bilen har inte lämnat en lapp eller någonting. Ena baklycktan är helskrot och kofångaren är framtryckt. Lite skada på lacken.
 J-vla AS!!!! (ursäkta) men hur är folk funtade! Så nu ska vi få betala en självrisk på några tusen. Yiippii!

Jag fick iallafall nya skor av älsklingen idag! =)

Och dagen slutar med en dunderförkylning! God natt

????

Sitter och tänker på dagis, jobb, pappaledigt och allt är ett enda pussel där bitarna inte passar!
Jag har jobb från 22 juni =) men vi har sökt dagis från 1 maj men det får vi nog inte, ska man räkna med att man får det 1 juni?? Ska Emil gå hem och vara pappaledig så jag kan spara mina ynka dagar som är kvar. Hur blir det för oss ekonomiskt? AAAAAAAAAAA!!!! Det snurrar i mitt huvud, tycker bara allt är drygt! Tänk om det bara flöt på någon gång. Pricken över i:t är väl att Gustav är sjuk... igen! Dryg kväll det här men nu måste jag försöka sova. Natti


Grattis!

Grattis Milton 1 år!


...

I helgen hade vi det super. Fint hotell med god mat. Vi gick lite på stan och tog någon öl hör och var. Sen gick vi och la oss ganska tidigt på kvällarna och sov ut. Det var såå skönt!!
Vi var på IKEA och köpte nya möbler till Gustavs rum, det blev jätte bra. Nu är det vårat sovrum härnäst.
Gustav tog sina första steg hos mamma och pappa i fredags men sen har det inte blivit mer. Stora killen =)

Veckan har bestått av lunch på stan med Milton och familj. Mycket promenader i det fina vädret.
Idag har vi varit ute sen tio och gått, varit hem till mamma och pappa och lekt. Vi var och hälsade på en tjej och hennes son från föräldragruppen. Där vart det lunch, jag hade köpt med mig pannkakor från laggen.

Jag köpte nya skor till Gustav och ett par stövlar till mig i Karlstad. Är supernöjd men det är lite klack så jag lär lära mig att gå i de. =)
Snart kommer Emil hem, skönt! Gustav sover så gott i sin vagn. Jag ska passa på att glo lite på TV. Hej

RSS 2.0