Tack

Emelie för den fina designen =)

Idag ska jag jobba 12-20, första gången på läänge. Ska bli skönt.
Inatt sov vi hos mamma och pappa, vi kollade på film och Emil drack lite vin. Men Gustav vaknade inatt och hade feber men vi hade inge panodil. Hade glömt det hemma =/ men nu är han piggare.
Gustav har två dagar kvar på sin inskolning på dagis. Måndag, tisdag sen ska det vara klart. Det har gått väldigt bra de andra dagarna så det är nog lugnt.

Nu måste jag gör mig i ordning. Hej

Dagis

Imorgon börjar Gustavs inskolning på dagis. Det kommer bli så bra. Vi har fått på Högbergets förskola som vi önskade som första hand. så skönt att det blev som vi ville. Det är ju inte speciellt långt =)

Dagarna har spenderats i solen med faster Carro. Vi har varit ute i husvagnen med mamma och pappa. Gustav har badat i sjön. Han gick rakt ut i vattnet så det kan ju inte varit så kallt. Han tyckte det var jätte kul. Jag badade också, jag tyckte däremot inte att det var så skönt.
I söndags skulle jag jobba, va jätteglad för att de ringde ut mig. Men vad händer?? Jo jag blir sjuk (ovanligt va) Hörelsgångsinflammation och så är jag så hes. Igår kunde jag inte ens prata men idag är det bättre, folk hör ju vad jag säger iaf=)
Emil har öroninflammation och Gustav har haft ögoninflammation. Fy vad jag börjar bli trött på det här.
 När tar det slut? Idag inhandlade jag ett par stövlar till Gustav, kan ju kanske vara bra att ha ett par. Helst skulle jag vilja ha två, ett till dagis och ett par hemma men det finns inte ekonomi till det just nu.
Nu måste jag hjälpa Emil med en sur son, Emil har ju varit så snäll idag och tvättat och damsugit medans jag har setat i solen...
Hej

RSS 2.0