Fredag igen

Den här veckan har gått så fort. Jag har lyckats hitta på saker så tiden har gått lite snabbare. Idag har vi varit hos mamma och pappa och ätit. Såå gott med mammas mat =)

Så passade jag på att sy nya soffkuddat till soffan. Som matchar min nya väggdekoration . Vart fint. Bilder kommer sen.

Imorgon ska vi nog åka till borlänge med mamma. Pappa ska ju fiska, som vanligt. =)
Gustav har faktiskt varit frisk och pigg nu ett par dagar. Han är bara lite snorig nu. Prickarna är också borta. Vi bytte all välling, gröt och mat till sånt som inte innehåller skummjölk eller mjölkprotein. Så nu är han bättre. (Men det behöver ju inte bero på det.)
Vi ska få en remiss till barnmottagningen för pricktest. Hoppas att han inte är allergisk!!

Igår var jag barnvakt åt Milton ett par timmar. Det gick så bra så. Tills han hade en dejt med Gustavs träanka på golvet. Det var en liten dunk och lite gråt. Sen va det bra.
Och så ringde jobbet =) 17.30 "Kan du jobba NU?" Så klockan 18.00 så stod jag på jobbet klädd och klar, men jag jobbade bara till 21.30. Sen va jag tvungen att åka hem för Emil skulle ju upp idag coh jobba.
Idag har jag inte gjort så mycket. Fixat det sista med Linda och Rickards lägenhet, städbesiktning och lämnat nycklarna på Ludvikahem. Nu har de flyttat, tråkigt =(.

Stackars morfar

Gustav har smittat pappa med magsjuka, men nu är det bättre. Hoppas mamma och brorsan klarar sig. Vi är iallafall friska nu.
Men nu har Gustav fått några konstiga allergiprickar över hela magen och ryggen. Vad kan det vara? Det ser väldigt otäckt ut. Vi har fått tid hos läkaren på BVC. Det kliar ju på honom så han sover ju nästan ingenting. Nu tycker jag att han kan få vara frisk någon gång.

Igår var vi på BVC för vikt och mätning. Lillkillen hade gått ner några gram men det är ju inte så konstigt eftersom han har varit sjuk och nu rör han sig så mycket också. Han väger 11400gr. Mammas lilla klump.

Mina glasögon är försenade. Inte för att jag längtar men jag är trött på att ha huvudvärk varje kväll.

Annars har det väl inte hänt så mycket. Köpte lite nya kläder åt Gustav igår. Han växer ju ur allt på en gång. Köpte bara lite baskläder, bodys och mjukisbyxor.
Snart flyttar Linda och Rickard =(. Fy vad tråkigt men vi får åka och hälsa på de. Det var meningen att vi skulle hjälpa de och flytta men det blir nog inte så, fast jag vill ju med. Men vi får se.
Kommer bilder sen.

Fy fan...

Nu är vi tagit oss igenom magsjukan, därför har jag inte skrivit på ett tag.
Gustav fick magsjuka i torsdags. Självklart var vi inte hemma heller, vi var i Fredriksberg hos Emils föräldrar. Men han spydde ett par gånger sen vart han faktiskt bättre. Emil fick komma dit efter jobbet och så var han hemma i fredags, sen har jag legat och nu Emil. Fy... jag har inte ätit sen i förrgår kl 18.00 och nu är klockan halv ett.. jag börjar bli lite svag på benen. Jag ska försöka äta lite nudlar nu.

Som ni förstår så har det hänt så mycket roligt att berätta.

Gustav är hos mamma och pappa eftersom både jag och Emil deckade igår kväll.

Hörs!

Dagarna är toppen, sen kommer natten....

Gustav har snurrat som en propeller i sängen inatt. Jag och Emil har inte fått sovit något, fy.
Men på dagarna är han ju världens bästa. Alltid glad och snäll. Kolla på lillkillen, man kan inte vara sur på honom.
Mat runt munnen har han också =)

Kallt

Usch vad det är kallt ute. Idag har jag, Emil, Jonas, Patrik, Rickard, Jansson och Jocke varit ute på sjön. Emil fiskade lite men fick dock ingen fisk. De andra sladdade runt med sina bilar. Jag grillade korv =). Finns det nå bättre än att vara ute på vintern och grilla. Det var inte det bästa vädret men klär man sig rätt så går det bra. Jag tror vi var ute i tre timmar. Gustav var hos mormor och morfar. Världens bästa! Det blir för kallt att ha han med.

Igår (lördag) var vi hos Åsa och Jimmy i Falun och hälsade på. De har ju fått en liten Molly. Så söt. Det är ju läskigt vad man glömmer bort va små de är. Ändå är hon en månad. Efter det kom Linda och Rickard hem hit och vi käkade lite skräpmat och spelade sällskapspel. Riktigt roligt hade vi. Klockan var nog 12 när de gick hem.

Annars har vi det ganska lugnt nu, Emil började jobba i onsdags. Jag och Gustav har bara haft sköna mysdagar. Jag känner min lite hängig igen, snorig och så. Ska det aldrig gå över? Känns som om vi kastar runt förkylningen till varandra.

Gustav har börjat resa sig mot saker för någon vecka sen. Han är så duktig, vart stabil på benen ganska fort faktiskt. Just nu sittar han på en "sparkbil" och sparkar sig fram.
Ska nog försöka lägga honom snart. Han bara gnäller.


Titta va liten lillkillen var

Hej

Jul/Nyår

Julafton



Nyår

Nyår

Nu har allt roligt varit =)
Snart börjar Emil jobba igen. tråkigt men pengarna måsta ju in på något sätt.
Just nu håller jag på att städa undan julen. så skönt att få det gjort.

På nyårsafton var vi i Fredriksberg hos Sandra och Magnus. Det var en väldigt trevlig kväll med god mat och lite sällskapspel. Jag och Emil vann!
Det vart en sen natt, tror klockan var halv 4 innan alla kom i säng. Gustav sov som en stock när fyrverkerierna sköts av. men han somnade dock inte förrens halv tolv.

Lägger in lite kort från jul och nyår.

Hej

RSS 2.0