Juldagarna

Nu är det ett tag sen jag skrev igen.
Gustav är fortfarande sjuk men på bättringsvägen. Han har öroninflammation och äter penicillin. Men jag tror inte att det hjälper så vi ska kontakta vårdcentralen imorgon. Nu är jag trött på sjukhus och sjukvårdsrådgivingen. Hoppas han blir bättre snart.

Juldagarna annars har varit bra. På julafton var vi hos mina föräldrar.  Åt god mat och massa klappar =). Gustav fick en "badstol" ,lära-gå-vagn, pengar, vinterskor, kläder, pulka, halsband m.m. Mycket roliga saker iaf. Jag och Emil fick också pengar, ett nytt konvektor element (våran gamla gick sönder), handdukar, sängkläder. Sånt som vi hade önskat oss.

På juldagen åkte vi till Emils föräldrar och åt mat och umgicks. På kvällen gick jag och Emil ut med ett par kompisar och Emils syster. Hans bror var barnvakt åt Gustav.

Sen på annandagen bar det av till Grängesberg till min farmor och farfar som vanligt. Bjudna på mat igen, dock inge julmat denna gång. Kalkon och potatis .. MMmm så gott!

Nu ska jag krypa i säng! Har ju varit ute på en långpromenad med Linda och Zita.
Natti

(kort kommer snart)

Helgen

Ja vart ska jag börja...
Nu är vi sjuka hela högen, Gustav har fortfarande feber och hosta. Emil hade feber igår kväll men mår bättre idag och jag har en hemsk hosta. Gustav äter ingenting och vill inte dricka heller. Tur att han har lite att ta av. Sen natten till lördagen har han ätit tre vällingflaskor och en maträtt. Det är inte mycket på 1 och ett halv dygn. Just nu försöker Emil få i honom mat men han vägrar. Vad ska man göra?

Igår var vi på akuten för att få hjälp med hans hosta men det finns inget att göra. "Bara vätska och smärtstillande" säger de. Men när han inte vill ha vätska då?

Igår gjorde jag en synundersökning för jag har haft så ont i huvudet på sista tiden och det visade sig att jag måsta skaffa glasögon =/. Det har jag väl inget emot men priserna då?? Helt makalöst.

Idag har vi varit hos mamma och pappa hela dagen och gjort julgodis.
Jag ska bädda ner mig i soffan och slappa lite innan den vakna natten kommer. Det blir inte mycket sömn här inte med en sjuk son.



Fast han är sjuk så tränar han på att ställa sig upp. Han har blivit så duktig lillkillen.

Sjuk

Har inte funnits tid att sitta vid datorn de senaste dagarna. Gustav har feber och hosta. Igår kväll hade han 39.4. Usch stackars liten. Men idag har han faktiskt varit pigg och lekt. Maten slinker också ner, men han är ju ett riktigt matvrak =).

Mamma komm upp ikväll för att titta till lillkillen. Och så fick vi en julgrupp, tack mamma! Snart är det jul, tiden går så fort. Ska man vara hysterisk och åka  till kupolen på kvällsöppet på måndag? Skulle vara kul att hitta något att ha på sig på julafton och nyårsafton. Skulle vilja ha en fin klänning på mig. Kan vara roligt att vara uppiffad någon gång.

Nu har jag fyllt hela vardagsrummet med värmeljus för det är så kallt. Nu kommer Linda och Emil med våran pizza. Mums!

Hörs!

Helgen



Första pulkaturen idag!

Idag har vi varit i Fredriksberg hos Emils föräldrar. Min faster och hennes man var med. Mo hade aldrig åkt skoter så han ville det. Han har ju nästan aldrig sett snö förut. Han är från Tunisien och nu bor de i Los Angeles. Så det blir inte så mycket snö för deras del. Sen vart det lite skräpmat på pizzerian.

I fredags var vi barnlediga och var hos min kusin och tog en drink och snackade om det mesta. Det var väldigt trevligt. Gustav hade varit knölig på natten så stackars mormor och morfar var lite trötta på lördag morgon när vi kom dit.
Igår vart vi bjudna på tunisisk mat. Det var bland det godaste jag har ätit, så nu har jag fått lite matinspiration till nyårsafton. Det är roligt med nya maträtter. Före det var jag, mamma och bror i Borlänge. Det skulle fixa sina sista julklappar. Vi är klara som tur är. Det börjar ju bli hysteriskt i affärerna nu.

Nu ska jag lägga mig på soffan och slappa efter en dag ute i snön!

Sovmorgon

Idag fick jag sovmorgon. Emil är hemma från jobbet. Han har ont i ryggen och är genomförkyld men han var så snäll och gick upp med Gustav imorse. Vaknade av att Linda PW och Milton plingade på dörren och ville ha förmiddagskaffe. Som vanligt var det trevligt besök.
Lillkillen sover så dåligt på nätterna så man är ju helt slut, men jag börjar bli van nu han har ju hållt på så i två månader. =/ Tänderna spökar väl.

Imorgon ska vi på Lucia på Villgott. Vi ska träffa Jonna och Samuel där. Det ska blir roligt, det var så länge sen nu. Sen ska vi upp på stan och köpa lite kläder till Gustav, han bara växer =).

Imorgon kväll är vi barnlediga. Mamma och pappa ska ta honom så vi får göra något själva, skönt.

Idag har vi också tagit kort för julkorten. Han vart så söt såå!


Hörs!

Trött

Vad trött jag har varit idag eftersom det blev sent inatt. Somnade inte förens 02.00. Gustav vaknade 03.00 och skulle äta. Sen gick vi upp vid 08.00. Sandra och Astrid låg då på soffan och slumrade eftersom de kom klockan sju. Sen va det full rulle på båda barnen.

Sen gick jag med Linda ner på stan och köpte en julklapp till Emil. Det var väldigt skönt ute idag. Men va svårt det va att gå med barnvagnen. De har ju inte plogat ordentligt. Är inte det deras jobb?
Idag kom julklapparna till mina föräldrar och Emils föräldrar. Jag beställde fotokalendrar, de vart bra faktiskt. Hade velat ha en själv men det får bli sen. Jultiderna är dyra ändå.

Ikväll har vi varit hos min farmor och farfar i grängesberg. Hon hjälpte mig att sy i en bättre resår i tyget på bilbarnstolen. Jag har fått en stol av min morbror som jag kan ha hemma om jag ska åka någonstans så vi slipper ta ur våran ur bilen varje kväll. Det är ju inte det roligaste.
Imorgon blir en innesittardag. Ska låna ut vagnen till min faster så hon kan åka med sin familj till Borlänge och shoppa julklappar. De har ju ingen vagn eftersom de åker tillbaka till USA snart.

Nu ska jag nog avrunda. Ska bli en tidig kväll i kväll.

Hörs!

Familjen


Herregud

Ingen bra start för mig!
Kodning och design, ingenting för mig. Det får någon annan göra som har lite mer hjärnceller än mig. Tips kanske?

Jag hade väl tänkt att skriva lite om oss och våran son. Vad som händer om dagarna och lite till.

Vi är en liten familj som består av mamma Nadine pappa Emil och sonen Gustav. Han är nu 8 månader. Tiden går så fort. Lite kort och gott om oss.

Klockan är så mycket. Jag lär lägga mig och sova. Får ju besök 07.00 imorgon.

Godnatt

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0