Tack Linda

för en helt underbart rolig kväll.

Förövrigt har våran son dubbelsidig öroninflammation och lunginflammation. Suck

Hörs!

Lillkillen

håller på att få sina framtänder. Han har så ont. Han har ju bara haft sina sidtänder uppe så han ser ju ut som en vampyr =).

I fredags var vi hos Jonna och Samuel och lekte och vart bjudna på fika. sen kom Sandra och Lukas. Det var väldigt trevligt att umgås med lite folk. Tack!

I helgen var vi i Fredriksberg på 50 års kalas. Svärmor hade gjort såå god mat. Det var kul för Emils syskon var där, det är inte ofta vi är samlade. Det vart någon cider och lite zatzyspel på kvällen.
Jag längtar lite till helgen, då ska jag och Linda ut på Folkan =). Det ska bli väldigt roligt. Vi är ju två mammor i portarna bredvid varandra som umgås dagligen. Det ska bli roligt att göra något tillsammans, själva. Vi ska nog dra med Petra ut, en tjej som är med i föräldragruppen på BVC. Och så ska ju Jonna och Sandra ut också =) Är det några fler mammor som ska ut??

Idag har vi tagit en promenad till mamma och pappa. Sen har vi inte gjort så mycket mer. Vi har besök av Jonna från Fredriksberg. Hon åker hem imorgon. Alltid trevligt med besök =)

Natti natt.

Fredag

Min älskade son har sovit bra i TRE nätter. Bara vaknat vid 4-5 och ätit välling. Sen har vi sovit till 9. Så skönt. Annars brukar han äta två gånger och vakna 10 ggr. Peppar peppar så håller det i sig =).

Igår vart jag bjuden på lunch hos Linda och Milton. Tack! Sen åkte jag och Emil till Telia och beställde TV, bredband och hemtelefon. Kostnaden vart ju mindre än vad mitt mobilabonemang kostade. Sen vart det pizza hos mamma. Så jag slapp laga mat igår så skönt.
Idag ska vi till Jonna och Samuel och umgås lite. Ska bli kul att komma iväg.

Nu ska jag leka lite med min son, han sitter här neranför stolen och säger mama mamma mamama. =)

Hörs!

Ojoj

Nu har Gustav lärt sig klättra upp i soffan. Nu törs man väl inte vända ryggen till en gång.

Idag bjöd vi ner Milton,Linda och PW på förmiddagskaffe. Sen bjöd vi på lunch. Mackaroner och falukorv ... Mums!
Igår var jag och Gustav ute och gick. Först gick vi till mammas jobb, sen hem till de och åt lite mat. Sen gick vi hem. Sen kom älsklingen hem. Vi åkte och handlade specialgröt(mjölkfri) till Gustav. Det skiljer 4 kronor mellan Willys och MM. Det är mycket pengar i längden eftersom gröten är dyr ändå. Sen vart vi bjudna på mat hos mamma. Hon är ju själv på kvällarna den här veckan eftersom pappa jobbar natt.

Nu ska vi försöka få lillkillen att sova.
Natti!

Tisdag

I helgen var vi hos Emils föräldrar. Tittade på svärmor när hon var med i Lions Galej. Det var jätte roligt att se. Hon var utklädd till Dolly Parton, indian m.m. Det var kul för hon hade ganska mycket huvudroller. Sen igår fyllde hon 50 år. Grattis svärmor! Jag och Carro gjorde ett plakat med en ful bild på henne och skrev "tuta". Den ställde vi utanför huset så bilarna som åkte förbi tutade. Lite roligt måste man ha. =)

Annars så är vi friska, Emil fick magsjuka men är bättre nu.
Gustav är full i prickar igen så han har inte sovit så bra, det kliar väl.

Ska nog gå ut en gå en sväng.
Hörs!

Vad ska man säga?

Förlåt om mitt oändliga tjat om magsjukan men den försvinner ju inte.
Började natten till söndag och idag är det torsdag. Om jag säger som så att jag har sprungit på toa hela morgonen.
Snart kommer min underbara pappa och hämtar Gustav. Han behöver aktiveras mer än vad jag orkar med just nu. Igår var han med mamma på dagen. Jag har världens bästa föräldrar!
Och världens bästa sambo också, fast han ska upp och jobba så är han uppe med Gustav på nätterna, gör välling, byter blöja. Tack älskling.


Så jag har inte så mycket att tillägga för det händer inte så mycket här.

Hörs!

NU FÅR DET VARA NOG!


 Jag har magjuska, ovanligt va?

Nu börjar jag bli jävligt trött på det här.

Hoppas ni andra är friska iallafall, för det här är inte roligt.

Stackars liten...

Gustav hade diarré hela dagen igår, inatt och idag. Inatt fick han också 40 graders feber som vi inte har lyckats fått ner förrens idag på eftermiddagen. Han har ätit ett mål mat idag men fått behålla det iallafall. Nu ikväll fortsätter diarrérna men han är ganska pigg. Har precis tempat honom, 39.1!

Vi var till vårdcentralen men de är ju inte så händiga här så vi fick en remiss till Falun. Jag fick lite smått panik här hemma när Gustavs läppar, händer och fötter började bli blåa. Då vart det bråttom till lasarettet... läkaren gav oss ingenting att gå på vad det kunda vara, så vi åkte hem för att avvakta och som sagt så är han piggare och vi får i honom vätska. Vi väntar tills imorgon med att åka upp.

 Nu får lillkillen bli bra!! Detta är inte roligt.
Ska gå och sova med honom nu, jag är helt slut. (Han också)
Hörs

Fy

Vilken dålig dag!
Dagen började med (05.00) att Gustav spyr som en fontän i våran säng. Jaha det var bara att riva ur sängkläderna och lägga handdukar på det blöta, så somnade vi om.
sen åkte vi till lasarettet och gjorde pricktest på Gustav som inte visade något men läkaren tycker att det låter som allergi mot mjölprotein. Så vi ska på en "mjölkskolan" i Falun för att få veta vad Gustav kan äta och inte. Sen ska vi prova ge honom mat som inte innehåller mjölkprotein i 6 månader.

Men iallafall när vi kom till lasarettet bajsade Gustav, diarré!
Och när vi kom hem, igen och igen och igen. Magsjuka???
Vi får se.. för han har ju ätit vanlig gröt igår och idag så hans mage kanske reagerar eftersom han inte har ätit mjölkprodukter på flera veckor. Hoppas att vi slipper magsjukan, vi har ju redan haft den! Samtidigt som det är synd om det är allergi.

Nu ringer kära Linda, måste snacka lite skit.

Hörs

Tack...

...för den goda maten igår Linda!

Idag ska jag till tandläkaren =/ inte roligt. Ska laga ett liten hål, det är bäst att göra det nu medans det är litet. Medans jag ligger och pinas ska Gustav vara med sin gammelmoster. Sen ska vi nog fika på stan.

Idag har jag ringt om våran trasiga soffa, vi köpte den september -07 och nu har den spruckit i en söm, men de skulle de fixa så snabbt som möjligt. Så nu blir vi utan soffa ett par dagar. Då får Gustav väldigt mycket lekyta =)

Nu lär jag ner på golvet igen och leka lite för det sitter en liten kille här och säger "mam mam mam mamma".

Hörs!

Bilder från mobilen

La in mina bilder från mobilen till datorn. Här kommer några:






Gustavs nya pipmugg som han drickar själv ur




Världens bästa morfar (som försöker sysselsätta en sur Gustav)

RSS 2.0