Tiden flyger

iväg, snart har Emil bara en vecka kvar på sin semester. Gustav är på dagis lite nu för jag jobbar natt så det blir tyst en stund så jag kan sova =) Nu ska jag jobba natt från onsdag till fredagmorgon, Sen är jag ledig i en hel vecka, då ska vi åka på lite semester, bla Karlstad. Skönt att vi får vara lediga tillsammans en vecka iaf. Men jag känner på mig att tiden kommer gå fort.  Igår var vi i Borlänge och köpte kläder till Gustav, 5 byxor och två tröjor och en body. Det är välbehövligt till hösten. Han har ju inga kläder, bara sommarkläder. Det är ju inte så användbart i detta väder, eller ja idag är det ju bättre så.
En tjejkompis skickade bilder som hon hade tagit på mig under graviditeten och när Gustav var nyfödd. Tack Gumman! Det var roligt att se de. Hon skickade bla detta:




Nu ska jag fixa lite hemma, sen ner på stan och sen hem och sova en stund.
Hej

Grattis!

Till mig och Linda. Vi fyller år idag hurra hurra.

Här händer inte så mycket, jag jobbar Och Gustav går på dagis. Det går så bra, han är jätteduktig. Nu har Emil semster så de är hemma och njuter. Men jag ska inte klaga på mitt schema. Snart börjar jag jobba natt. Får se hur det går att hålla sig vaken. Det är så skönt att jobba igen, röra på sig. Träffa kolegorna igen, trivs så himla bra.

Klockan vart sent idag, jag och Linda käkade pizza hemma hos de och våra karlar åt pizza hemma hos oss. Milton och Gustav låg och sov i sina sängar. Sen bakade vi tårtor till imorgon, det blir nog superbra. Sen satt vi och pratade,  det var länge sen nu eftersom vi går om varandra med jobbtiderna hela tiden. Synd!

Måste sova nu! Hej

   

RSS 2.0